Ahoj!
Keďže od nového roka sa snažím zdravo stravovať a ešte k tomu mám lepkovú intoleranciu čiže musím denno denne vymýšľať čo dám do bruška. Takže tu mám pre Vás malú inšpiráciu.
Raňajky: Avokádový toast
Ja som použila bezlepkový chlieb na ktorý som dala nakrájané avokádo. To som posolila a okorenila. Na avokádo som dala plátky paradajky a na samí vrch volské oko.
Obed: Čínska pavička s tofu
Cesnak som upražila na oleji. Pridala som údené tofu a len tak sprutka osmahla. Ďalej som pridala čínsku zeleninovú zmes. Ochutila som soľou, korením a sójovou omáčkou. Spolu som to pekne dusila kým zelenina nezmäkla. Ku koncu som pridala tieto zaujímavé a veľmi chutné cestoviny https://gymbeam.sk/cestoviny-noodles-340-g-diet-food.html. No a ja som to podávala s rukolou.
Dezert :
Bezlepkové donuty
V miske zmiešame 60 g bezlepkovej múky, 1/2 odmerky vanilkového proteínu,prášok do pečiva, kokosový cukor podľa chuti. V druhej miske zmiešame 70 g gréckeho jogurtu, 15 g arašidového masla, 100 ml mlieka.
Do suchých ingrediencii pridáme tie mokré a pomaly zmiešame.
Pečieme pri teplote 180° 15-20 minút.
Ja som na vrch dala roztopenú čokoládu a kokosové hobliny.
Večera :
Na večeru sme zašli do reštaurácie. Tam som si dala môj obľúbený cézar šalát.
Toto bol môj prvý článok ohľadom môjho jedálnička. Budem rada ak mi napíšete spätnú väzbu čo mám zmeniť.
Keďže od nového roka sa snažím zdravo stravovať a ešte k tomu mám lepkovú intoleranciu čiže musím denno denne vymýšľať čo dám do bruška. Takže tu mám pre Vás malú inšpiráciu.
Raňajky: Avokádový toast
Ja som použila bezlepkový chlieb na ktorý som dala nakrájané avokádo. To som posolila a okorenila. Na avokádo som dala plátky paradajky a na samí vrch volské oko.
Obed: Čínska pavička s tofu
Cesnak som upražila na oleji. Pridala som údené tofu a len tak sprutka osmahla. Ďalej som pridala čínsku zeleninovú zmes. Ochutila som soľou, korením a sójovou omáčkou. Spolu som to pekne dusila kým zelenina nezmäkla. Ku koncu som pridala tieto zaujímavé a veľmi chutné cestoviny https://gymbeam.sk/cestoviny-noodles-340-g-diet-food.html. No a ja som to podávala s rukolou.
Dezert :
Bezlepkové donuty
V miske zmiešame 60 g bezlepkovej múky, 1/2 odmerky vanilkového proteínu,prášok do pečiva, kokosový cukor podľa chuti. V druhej miske zmiešame 70 g gréckeho jogurtu, 15 g arašidového masla, 100 ml mlieka.
Do suchých ingrediencii pridáme tie mokré a pomaly zmiešame.
Pečieme pri teplote 180° 15-20 minút.
Ja som na vrch dala roztopenú čokoládu a kokosové hobliny.
Večera :
Na večeru sme zašli do reštaurácie. Tam som si dala môj obľúbený cézar šalát.
![]() |
Obrázok som stiahla z internetu, lebo akosi som ho zabudla odfotiť. |
Toto bol môj prvý článok ohľadom môjho jedálnička. Budem rada ak mi napíšete spätnú väzbu čo mám zmeniť.
Majte pekný deň.
Komentáre
Zverejnenie komentára